NАM MАTERIАLLАRNI QURITISH TEXNОLОGIYАLАRI TАHLILI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Paxta xomashyosini qayta ishlashning uzluksiz jarayonining boshida quritish paxta xomashyosining namligini texnologik reglamentda tavsiya etilgan qiymatlarga kamaytirish uchun mo‘ljallangan bo‘lib, bunda keyingi tozalash uskunalarining ishonchli va samarali ishlashi ta’minlanadi. Shuning uchun paxta xomashyosini quritish texnologik jarayonning asosiy va zarur jarayonlaridan biridir.