BOSHLANG‘ICH SINF GRAMMATIKA VA IMLO DARSLARIDA QIZIQARLI O‘YINLARDAN FOYDALANISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga ona tili grammatikasi va imlo darslarida qiziqarli o‘yinlaridan foydalangan holda dars o‘tish usullari haqida fikr yuritiladi.