O‘zbek teatri san’ati va dramaturgiyasining shakllanishida Abdulhamid Sulaymon o‘g‘li Cho‘lponning o‘rni. (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Mazkur maqola buyuk jadid, tarjimon, dramaturg, yozuvchi, shoir, san’atshunos, Abdulhamid Sulaymon o‘g‘li Cho’lponning o’zbek teatr san’ati va dramaturgiyasiga qo’shgan ulkan hissasi haqida gap boradi