SPORT TELEKANALIDA SPORT JURNALISTLARI VA ULARNING YANGILIKLAR UZATISH TEZLIGI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Sport jurnalistlari sport voqealarini tez va aniq yoritish orqali tomoshabinlarga yangiliklarni yetkazishda muhim rol o‘ynaydi. Sport jurnalistlarining yangiliklarni tayyorlash va uzatish jarayonlari, shuningdek, ularning ish uslublari va tezlikka ta'sir qiluvchi omillar tahlil qilinadi.Sport yangiliklarini uzatish tezligi ko‘plab omillarga bog‘liq: voqea sodir bo‘lishi, jurnalistning tajribasi, texnologiyalarning rivojlanishi va auditoriyaning talablariga javob berish zarurati.