BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING TASAVVURI VA TAFAKKURINI KENGAYTIRISHDA BADIIY ASARLARNING O‘RNI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilari uchun badiiy asarlar o‘qishning tasavvuri va tafakkuri rivojlanishidagi ahamiyati va o‘rni haqida so‘z yuritiladi. Badiiy asarlar o‘qishning o‘quvchilar fikrlash qobiliyatini o‘stirishdagi o‘rni ham beqiyosdir.