AZIZIDDIN NASAFIY - XIII ASRNING BUYUK TASAVVUF OLIMI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada Aziziddin Nasafiyning hayoti va ilmiy faoliyati, Nasafiyning asosiy tasavvufiy qarashlari va falsafiy g‘oyalari tarixiylik va analiz sintez usullaridan foydalanib, tasavvufshunos faylasuflar g‘oyalari bilan uyg‘unligi haqidagi fikrlar yoritilgan.