Konkordantlik va diskordantlik. Sitogenetik metod (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolamizda konkordantlik va diskordantlik , sitogenetik metodlarning o‘ziga xos xususiyatlari haqida.