Qishloq xo‘jaligini iqtisodiy barqaror rivojlanishida innovatsion texnologiyalarni o‘rni (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada qishloq xo‘jaligini iqtisodiy barqaror rivojlanishida innovatsion texnologiyalarni o‘rni ko‘rib chiqilgan. Qishloq xo‘jaligi sohasidagi mavjud yirik tarmoqlar tahlil qilingan. Innovatsiyalarni qishloq xo‘jaligi sohasida keng targ’ib etishdagi ma’lum bir nechta muammolar aniqlangan va ularni hal qilish uchun zarur bo‘lgan ko‘rsatmalar va tavsiyalar aytib o’tilgan.