TIL O'RGANISH MASALALARINING MATBUOTDA YORITILISHI. (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu  maqolada mustaqil O'zbekiston matbuotida yoshlarning  til  o'rganishiga  berilayotgan  e'tibor  masalasi tahlil  qilinadi.Maqolada  yoshlarga  ta'lim -tarbiya  bilan  bir  qatorda til o'rganish  va o'rgatish  metodlari,nafaqat  o'zbek tili balki horijiy  tillarni o'rganishga qaratilgan islohot va  chora-tadbirlarning  matbuotdagi  ahamiyati atroflicha o'rganiladi.