STEAM YONDASHUVI: INTEGRATSIYA ORQALI TALIM OLISHNI KUCHAYTIRISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Texnologiyani pedagogik amaliyotga muammosiz integratsiya qilish orqali o'qituvchilar talabalarning faolligini oshirishi, ijodkorlikni rivojlantirishi va chuqurroq o'rganish tajribasini osonlashtirishi mumkin.Ushbu maqolada STEAM yondashuvining o‘z-o‘zini o‘qitish va jamoada ishlash qobiliyati bilan birgalikda samarali interaktiv ta’lim yondashuvinining afzalliklari bayon  etiladi. Maqolada o‘quv jarayonida STEAM yondashuvining ta’lim oluvchilar tafakkurining rivojlantirilishi haqida so‘z boradi.