MIGRATSIYANING DUNYONING TURLI MINTAQALARI IQTISODIYOTI VA MADANIYATIGA TA’SIRI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada migratsiya termining mohiyati, shuningdek, dunyoning turli  mintaqalari, xususan, iqtisodiyoti va madaniyatiga ta’siri haqida ma’lumotlar keltirilgan.