Boshlang‘ich sinf o’quvchilari qobiliyatlarini rivojlantirishda qiziqarli matematikadan foydalanishning maqsad va vazifalari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf  o’quvchilarining fikrlash qobiliyatlarini faollashtirishda qiziqarli matematika fanining ahamiyati to’g’risida so’z borgan.