XOʻJALIK YURITUVCHI SUBYEKTLARDA MOLIYAVIY BARQARORLIK TUSHUNCHASI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu tezisda avvalo moliyaviy barqarorlik tushunchasi atroflicha yoritilgan  hamda unga ta`sir ko`rsatuvchi omillar xususida  so`z borgan.Shuningdek moliyaviy barqarorlik tushunchasi haqida xorijiy hamda milliy iqtisodchi olimlarning fikrlari keltirilgan. Moliyaviy barqarorlikni saqlab turish borasida chora-tadbirlar tahlil qilingan