Ichki ishlar organlari xodimlarining o‘z xizmat vazifalarini bajarishlari jarayonida ularning psixologik irodaviy sifatlarining axamiyati (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Mazkur maqolada Ichki ishlar organlarini xalqchil professional tuzilmaga aylantirish borasidagi isloxotlarning xuquqiy asosi va axamiyati, xodimlar faoliyatining o‘ziga xos psixologik xususiyatlari, xodimlar tomonidan o‘z xizmat vazifalarini lozim darajada bajarishlari uchun zarur bo‘lgan irodaviy sifatlar hamda to‘sqinlik qiladigan xolatlar to‘g‘risida so‘z yuritiladi.