Adabiyot fanida “Savol qani?”, “Teskari alifbo” metodlarini qo‘llashning afzalliklari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada adabiyot fanida “Savol qani?”, “Teskari alifbo”  kabi metodlarni qo‘llashning afzalliklari aytib o‘tilgan. Ayniqsa, o‘quvchilarni fanga qiziqtirishning har xil yo‘llari ko‘rsatib berilgan hamda rag‘batlantirish usullari haqida gap boradi.