Ulug‘bek Hamdam “Bir piyola suv” hikoyasi struktur poetikasi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada o‘zbek va jahon adabiyotshunosligida strukturalizm masalasi, struktural tahlilning xususiyatlariga doir mulohazalar o‘rin olgan. Shuningdek, yozuvchi U.Hamdamning “Bir piyola suv” hikoyasidagi ramzlar va ularning ma’nolari, hikoyaning struktur tahlili, ijodkor mahorati haqida fikr yuritiladi.