BADIIY SAN'ATLARDA TALMEH SAN'ATINING QO'LLANILISHI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada badiiy adabiyotda talmeh san'atining qo'llanilishi, uning tarixiy rivojlanishi va zamonaviy adabiyotdagi o'rni tahlil qilinadi. Talmehning badiiy asarlarda qo'llanilish usullari, uning emotsional-estetik ta'siri va badiiy mahorat komponenti sifatidagi ahamiyati o'rganiladi.