Qayta ishlangan tolalardan ishlab chiqarilgan iplarning bozordagi talab va taklifi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada qayta ishlangan tolalardan ishlab chiqarilgan iplarning bozordagi talab va taklifi o‘rganilgan. Tadqiqotda ushbu mahsulotlarning ekologik va iqtisodiy afzalliklari, shuningdek, ishlab chiqaruvchilar va iste‘molchilarning ushbu mahsulotga bo‘lgan qiziqishlari tahlil qilingan.