Zamburug’larning tabiatdagi ekologik ahamiyati va foydali xususiyatlari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada zamburug’larning yashash muhiti, ularning oziqlanishi, ko‘payishi, rivojlanishi, inson hayotida egallagan foydali va zararli xususiyatlari haqida yoritilgan