KORPORATIV MOLIYA VA UNING HUQUQIY ASOSLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Yurtimizda korporativ moliyani samarali tashkil etishning amaldagi holati va uni takomillashtirishning o’ziga xos xususiyatlari, shuningdek korporativ moliyani samarali tashkil etish orqali mamlakatimiz iqtisodiyotini yanada barqarorlashtirish masalalari atroflicha yoritib berilgan