Qo‘sh – membranali organoidlar - mitoxondriya va plastidaning vazifasi,farqi va ularga qisqacha ta'rif (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Bu tezisda Qo'sh - membranali organoidlar - mitoxondriya va plastidaning vazifasi, farqi va ularga qisqacha ta'rif keltirilgan.