Sinalgan Rizamat uzum navlarini parvarishidagi agrotexnologik tadbirlar (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada Rizamat uzum navini Xorazm vohasi oʼtloqi allyuvial tuproqlar sharoitida yetishtirishda agrotexnologik tadbirlar tasvirlangan.