O‘zbekiston Respublikasi “Qizil kitobi”ga kiritilgan Karmakdoshlar oilasining solishtirma tahlili (2009-2019-yil nashrlari misolida) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada O`zbekiston Respublikasi ,,Qizil kitobi”ning 4- nashri (2009) va 6-nashri (2019)ga kiritilgan Karmakdoshlar oilasining solishtirma tahlili keltirilgan.