МАКТАБГАЧА ЁШДАГИ БОЛАЛАРНИ ТАРБИЯЛАШ: ЗАМОНАВИЙ ЁНДАШУВЛАР (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ушбу мақолада инсон ҳаётининг муҳим даври - мактабгача ёшда болани ҳар томонлама ривожлантиришга замонавий ёндашувлар ҳақида гап боради.