Til o‘qitishda zamonaviy yondashuvlar (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy  til o‘qitish yondashuvlari tahlil qilinadi. Asosiy diqqat metodologiyalarga, shuningdek, innovatsion texnologiyalardan foydalanishga  qaratiladi. Maqolada til o‘qitishda kommunikativ yondashuv, faol o‘qitish usullari va interaktiv texnologiyalarning o‘rni hamda o‘quvchilarni o‘zlashtirish jarayonida motivatsiyaning ahamiyati ko‘rsatiladi. Zamonaviy o‘qituvchilar uchun tavsiyalar berilib, o‘qitish jarayonini samaraliroq qilish uchun yangi metodlar va strategiyalar taklif etiladi.