SHTOLS TEOREMASI VA UNING TATBIQLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Shtols teoremasi matematik analizdagi muhim teorema hisoblanadi. Quyida teorema isboti va xalqaro olimpiadalarda tadbiqlarini ko’rib chiqamiz.