BACHADON MIOMASI: KLINIK BELGILARI VA SAMARALI DAVOLASH USULLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada bachadon miomasining klinik belgilari, tashxis usullari va davolash yondashuvlari batafsil ko‘rib chiqilgan. Kasallikning patogenezi, klinik ko‘rinishlari va diagnostik imkoniyatlari tahlil qilingan. Davolashning konservativ va jarrohlik usullari, shuningdek, ularning samaradorligi va qo‘llanilish afzalliklari haqida batafsil ma’lumot berilgan. Zamonaviy texnologiyalar asosida amalga oshirilayotgan usullarning yutuqlari va ularning amaliyotdagi o‘rni yoritilgan.