UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA MUSIQA TARBIYASI. (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi kunda umumiy o'rta ta'lim maktablarida musiqiy tarbiya,ta'lim, o'quvchilarni badiiy-estetik didini yuksaltirish va ularni har tomonlama rivojlantirib, komil inson qilib tarbiyalash haqida fikr yuritilgan