JALOLIDDIN MANGUBERDI - VATAN HIMOYACHISI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada tariximizdagi ulug‘ zotlardan biri mo‘g‘ul bosqinchilariga qarshi mardonavor kurashgan, Vatan ozodligi yo‘lida jon fido qilgan, Mankburni nomi bilan atalgan Jaloliddin Manguberdi haqida so`z yuritiladi.