3-sinf oʻqish savodxonligi darsligidagi xalq ogʻzaki ijodi namunalari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada 3-sinf oʻqish savodxonligi darsligidagi xalq ogʻzaki ijodi namulari va ular nima maqsadda berilgani haqida soʻz yuritiladi