TA’LIM METODLAR VA ULARNING MAZMUN MOHIYATI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kundagi zamonaviy ta’lim tizimining asosini tashkil qiluvchi o‘qituvchi va o‘quvchilarning hamkorlikda ta’lim olishini taminlovchi ta’lim  metodlari tushunchasi, qo‘llanilishi, rivojlanishi, olimlar tamonidan o‘rganilishi va tasnifi joy olgan.