OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA O’RTA OSIYO TABIIY GEOGRAFIYASI O’QITISHDA INNOVATSION METODLARDAN FOYDALANISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqola Oliy ta'lim muassasalarida O'rta Osiyo tabiiy geografiyasi fanini o'qitish metodikasini takomillashtirish masalasiga qaratilgan. Mavzu doirasida O'rta Osiyo tabiiy geografiyasining ahamiyati, ta'lim jarayonida innovatsion metodlar va texnologiyalarni qo'llash zarurligi, shuningdek, amaliy tadqiqotlar va o'qitish samaradorligini oshirish yo'llari muhokama qilinadi. Maqola yanada samarali o'qitish metodlarini joriy etish orqali muammolarni hal etishni va talabalar qiziqishini oshirishga qaratilgan ko'rsatmalarni taqdim etadi.