Ingliz huquqida shartnoma bekor qilish asoslari va asosiy huquqiy jihatlari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada ingliz qonunchiligi bo'yicha shartnomani bekor qilish asoslari va asosiy huquqiy jihatlari o'rganiladi. U shartnomani bekor qilishning turli asoslarini, jumladan, shartnomani buzish, noto'g'ri ma'lumot berish, xato, majburlash, nojo'ya ta'sir va noqonuniylikni o'rganadi. Bundan tashqari, u shartnomani bekor qilishning huquqiy oqibatlarini, masalan, qayta tiklash va zararni qoplashni muhokama qiladi. Tahlil ushbu tamoyillarning amalda qanday qo'llanilishini har tomonlama tushunish imkonini beradi, Angliyada shartnoma huquqining murakkabliklari haqida tushuncha beradi.