I.YUSUPOV SHÍǴARMALARÍNDA ÓSIMLIK ATAMALARÍNÍŃ QOLLANÍLÍW ÓZGESHELIKLERI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ушбу мақолада қорақалпоқ тилидаги ўсимлик номларининг И.Юсупов асарларида қўланилиш хусусиятлари ҳақида сўз юритилади.