London fond birjasi rivojlanish xususiyatlari va ulardan O‘zbekistonda foydalanish imkoniyatlari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur ilmiy maqola London fond birjasining (LFB) rivojlanish jarayonida qo‘lga kiritilgan muvaffaqiyatlarini va ushbu tajribaning O‘zbekiston kapital bozorini rivojlantirish uchun qanday afzalliklarni taqdim etishi mumkinligini keng qamrovli tahlil qiladi. LFB dunyo bozorlaridagi muhim o‘rnini saqlab qolgan holda, xalqaro investorlarga keng ko‘lamli xizmat ko‘rsatish hamda moliyaviy texnologiyalarni joriy etish orqali raqobatbardosh va innovatsion tizim hosil qilgan.