数量补语(Shùliàng bǔyǔ) Miqdor To’liqlovchilari: Xitoy Tili Grammatikasidagi Ahmiyati va Amaliyotlari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada taklif etilayotgan tadqiqot materiallaridan xitoy tilini chet tili sifatida o‘rgatish, yangi ma’lumotlarning samarali rivojlanishiga ko‘maklashish vositasi sifatida foydalanish mumkinligiga umid bildiramiz. Ushbu tadqiqotning asosiy maqsadi miqdor to’liqlovchisini xitoy grammatikasining tarkibiy qismlaridan biri sifatida tasvirlashdir.