LOGISTIKANING NAZARIY ASOSLARI VA UNING TARIXI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada logistikaning nazariy asoslari va uning jahon iqtisodiyotidagi o‘rni bo‘yicha tadqiqot olib borilgan bo‘lib, iqtisodchi olimlarning tadqiqotlaridan nazariyalar ,logistikaning tarixi haqida va logistikaning qo’llanilishi natijasida xom ashyo va tovar zahiralari minimallashadi, yetkazib beruvchilar va zahiralar optimal tarzda joylashishi yoritilgan.