TALABALARNING GRAFIK KOMPETENTSIYASINI SHAKLLANTIRISHDA TUTASHMALAR VA UNING AMALIY QO'LLANILISHI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada chizmachilik darsida talabalarning grafik kompetentsiyasini shakllantirishda tutashma elementlari va uning amaliy ahamiyatidan foydalanish yoritilgan.