ALISHER NAVOIYNING “BADOYE UL-BIDOYA” ASARIDA FRAZEMALARNING QO‘LLANILISHI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Qashqadaryo viloyati Qamashi tumani 72-sonli maktab ona tili va adabiyot fani o‘qituvchisi