Arxitektura inshootlari va majmualarini shakllantirishning ekologik tamoyillari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada Arxitektura inshootlari va majmualarini shakillantirishning ekologik tamoillari mavzusida asosiy tushunchalar yoritib berilgan.