Газламани эгилувчанлиги ғижимланмаслик кўрсаткичларига таъсири (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Газламалардан, устки кийимлар учун белгиланган конструктив шаклни сақлаш,  лойиҳалаштиришдаги асосий талаблардан бири ҳисобланади. Жун ва ипак газламалардаги шакл мустаҳкамлиги ва белгиланган шаклни сақлаш хусусияти маҳсулот истеъмолидаги кўркам ташқи кўринишнинг ажралмас шарти ҳисобланади