PAXTANI XAVODAN AJRATISH JARAYONI SAMARADORLIGINI AYRODINAMIK USULDA OSHIRISH YOLLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Separatsiya jarayonida chigitli paxta bo’lakchalarini separator devori bilan dinamik tasirini kamaytirish uni oqim yo’nalishini boshqarish va unga mos qurilmaga o’zgartirishlar kiritishdan iborat.