O‘ZBEKISTON HAYKALTAROSHLIK SAN’ATI VA HAYKALTAROSH YAKOV SHAPIRO (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada haykaltaroshlik san’atida amalga oshirilgan sermahsul ijod namunalari misolida, bir qator asarlarni mahobatli haykaltaroshlikda vujudga kelishi, san’atkor haykaltaroshlarimizning tinimsiz mehnati samarasi xaqida so‘z boradi