INGLIZ TILINING TEATR LEKSIKASI: STRUKTURAVIY TAHLILI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada ingliz tili leksik tarkibida uchrovchi teatr sohasiga oid atamalarning strukturaviy tahlili bayon qilinadi. Shuningdek, ushbu atamalarning semantik tahliliga ham biroz urg‘u berilgan.