Boshqaruv tizimi uchun zamonaviy kadrlarni rivojlantirishning zamonaviy tendensiyalari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada ta’lim sohasini yanada takomillashtirish,zamonaviy bilim va pedagogik texnologiyalarni qo’llash ko’nikmalariga ega bo’lgan kadrlar tayyorlash  hamda boshqaruv tizimi uchun zamonaviy kadrlarni rivojlantirishning zamonaviy tendensiyalariga ta’rif beriladi va o’rganib chiqiladi.