CHET EL INVESTITSIYALARINI HIMOYA QILISHNING HUQUQIY MEXANIZMLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada chet el investitsiyalarini himoya qilishning huquqiy mexanizmlari O‘zbekiston misolida o‘rganiladi. Maqolada mavjud ilmiy adabiyotlar va O‘zbekiston qonunchiligi tahlil qilinib, chet el investitsiyalarini himoya qilishning milliy va xalqaro huquqiy mexanizmlari ko‘rib chiqiladi. Natijalar asosida O‘zbekistonda chet el investitsiyalarini himoya qilishning samarali huquqiy mexanizmlari taklif etiladi va xulosalar chiqariladi