TIJORAT BANKLARINING KREDIT SIYOSATINI TAKOMILLASHTIRISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada tijorat banklarining kredit siyosatini takomillashtirish masalalari ko'rib chiqiladi. Maqolada kredit siyosatining mohiyati, uning bank faoliyatidagi ahamiyati va takomillashtirish yo'nalishlari tahlil qilinadi. Adabiyotlar tahlili asosida kredit siyosatini takomillashtirishning asosiy yo'nalishlari aniqlangan va ularning samaradorligi baholangan. Natijada, tijorat banklarining kredit siyosatini takomillashtirishga qaratilgan tavsiyalar ishlab chiqilgan.