Yoshlarning psixologik xavfsizligiga axborotning ta'siri (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada "Psixologik va axborot xavfsizligi" tushunchasi va uning ko'p qirrali ekanligi, dolzarbligi ko'rib chiqiladi. Xavf omillari, xususan, psixologik va axborot xavfsizligi tushunchalari ta'lim muhiti xavfsizligiga asosiy tahdidlardan biri sifatida tahlil qilinadi.