Soliqlar va soliq tizimini optimallashtirish (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada Soliq va soliq tizimini optimallashtirish mavzusida asosiy tushunchalar yoritib berilgan