Понятие профессионально-языковой компетентности менеджера образования и критерии оценки их развития (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada ta'lim menejerining kasbiy va lingvistik kompetentsiyasini tushunish, rivojlanishdan bir xil baholash mezonlari muhokama qilinadi.